Wegens groot succes organiseren we opnieuw een wijn-spijs workshop in samenwerking met Restaurant Allure. Dit keer staat de asperge centraal. Na afloop van deze workshop weet je welke bereidingswijze het beste bij welke wijn past en heb je zelf in de praktijk gebracht hoe je een wijn-spijs combinatie kloppend kunt maken. Boek snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Workshop Wijn/Spijs | 2,5 punt
Uitgelichte opleidingen & workshops
Online voorlichtingsbijeenkomst High Intensity SVH3
Datum 05 januari 2026Tijd 19:30 - 20:30Prijs Gratis
Vinologenopleiding A op Hbo-niveau (start: 19-1-2026)
Datum 19 januari 2026Tijd 13:00 - 20:00Locatie Rotterdam Prijs €1.999,00
Cursus High Intensity SVH3
Datum 03 maart 2026 - 07 april 2026Tijd 19:30 - 22:00Locatie Rotterdam Prijs €495,00



