Wegens groot succes organiseren we opnieuw een wijn-spijs workshop in samenwerking met Restaurant Allure. Dit keer staat de asperge centraal. Na afloop van deze workshop weet je welke bereidingswijze het beste bij welke wijn past en heb je zelf in de praktijk gebracht hoe je een wijn-spijs combinatie kloppend kunt maken. Boek snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Workshop Wijn/Spijs | 2,5 punt
Uitgelichte opleidingen & workshops
Vinologenopleiding A op Hbo-niveau
Vinologenopleiding A op Hbo-niveau
Datum 20 januari 2025 - 14 april 2025Tijd 13:00 - 20:00Locatie Rotterdam Prijs €1.999,00
Cursus High Intensity SVH3
Cursus High Intensity SVH3
Datum 09 maart 2025 - 30 maart 2025Tijd 13:00 - 17:00Locatie Rotterdam Prijs €495,00
Masterclass Grenache/Garnacha versus Pinot Noir
Masterclass Grenache/Garnacha versus Pinot Noir
Datum 12 maart 2025Tijd 19:30 - 22:00Locatie Rotterdam Prijs €89,00