Wijnliefhebber of wijnexpert?

Welk level past bij jou?

Wijnliefhebber of wijnexpert, het maakt ons niets uit zolang jij maar enthousiast bent over wijn! Wineflight biedt 4 levels met elk zijn eigen opleidingen en workshops.

Basislevel

Voor iedereen die meer wil weten over wijn. Je leert hoe je moet proeven volgens de Wineflight methode en raakt bekend met de meest gangbare wijnen. Zo ben jij in staat om voortaan een wijn uit te kiezen die je echt lekker vindt. Examen doen mag, maar is niet verplicht.

Gevorderden

Wil jij je wijnkennis uitbreiden? Op dit niveau komen thema’s aan bod voor de meer ervaren wijndrinker. Je zult dan ook wijnen treffen die minder gangbaar en iets complexer zijn. Haal jij je diploma? Dan heb je direct toegang tot de Toplevel (vinologen) opleiding.

Toplevel

Wil jij vinoloog worden? Dan ben je op het Toplevel niveau op de goede plek. Wineflight biedt 2 modules van beide 10 lessen. Hiermee kan je 100 punten aan opleidingsuren vergaren om examen te doen. Naast de vinologenopleiding vind je op dit level ook diverse workshops.

Masterclass

Jij bent een ervaren wijnliefhebber of vinoloog. Op het Masterclass level bieden wij diverse workshops op hoog niveau. Boek jij een workshop in de Masterclass, dan krijg je naast de extra wijnverdieping, ook nog een gezellige middag met andere ervaren wijnkenners.

Uitgelichte opleidingen & workshops

Wijnopleidingen waar wij trots op zijn! Boek nu jouw unieke wijnopleiding of workshop op jouw eigen niveau.