Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
High Intensity SVH3
495,00
25 beschikbaar

Cursus High Intensity SVH3

Winelife actie! Tot en met 7 september 2024 ontvang je 50 euro korting met de kortingscode WFSVH3-2024!

Wil jij in korte tijd heel veel wijnkennis opdoen? Ben je tevens geschoold op minimaal Havo/VWO niveau? Kun je goed zelfstandig leren?
Schrijf je dan nu in voor onze High Intensity SVH3 cursus. In 4 zondagmiddagen word je niet alleen op proeftechnisch, maar ook op wijn/spijs gebied klaargestoomd voor het SVH3 diploma. Na afloop van deze cursus kun je wijnen niet alleen beter herkennen en analyseren, maar weet je ook met welke gerechten je de wijnen het beste kunt combineren. Uiteraard werken we tijdens deze opleiding met onze Wineflight methodiek, waarbij je in flights in totaal 18 wijnen per middag proeft, en 9 wijnen tijdens de lesdag die is gewijd aan wijn/spijs. Je proeft de wijnen uit een glazenset van Spiegelau die je van ons cadeau krijgt.

Wil je examen doen? Dan moet je zelf serieus aan de bak met de theorie die bij dit niveau hoort. Hiervoor openen we na goedkeuring van jouw aanmelding een half jaar lang onze online leeromgeving waarin alle examenstof voor je klaar staat. Het organoleptisch (proeven) examen is gepland in april, het theorie-examen kun je zelf inplannen via de site van SVH. Voor de goede orde: de prijs van deze examens is niet inbegrepen in de prijs van deze opleiding. Deze opleiding is een pittige, maar leuke uitdaging voor iedereen die zijn wijnkennis snel naar een hoog niveau wil tillen. En smaakt deze cursus naar meer? Met het SVH3 diploma op zak krijg je toegang tot alle vinologenopleidingen in Nederland!

Data: 8, 15, 22 en 29 september 2024

Minimaal opleidingsniveau: HAVO / VWO

In maart 2025 start een nieuwe 4-daagse SVH3 cursus.

Uitgelichte opleidingen & workshops